Zaterdag, 24 Augustus 2024

Crotona Festival 2024

13:00 - 00:00

@NYMA-terrein Nijmegen

Soepele Swingers en Radicale Ravers opgelet: your summer getaway is here. Want, kijkbuiskindersโ€ฆ Nijmegen is een grootschalig festival rijker deze zomer. We trommelen de hele karavaan op aan like-minded souls, want als รฉรฉn ding zeker is: zet je Crotona publiek bij elkaar op het mooiste terrein wat Nijmegen te bieden heeft en laat je Crotona los om een festival te organiseren op dit formaat, dan krijg je een bak synergie, show en spektakel van de bovenste plank.
ย 
ย 
ย 

๐Ÿ๐Ÿ’ ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ gaat nu al vast in de boeken als de dag dat jij er eens even lekker uit bent gesprongen. Dat je even het boeltje, het boeltje hebt gelaten en zorgeloos om half twee in de middag je een potje lekker voelde van heb ik jou daar. Want je stond in het zonnetje, voor die heerlijke mainstage, met je fijne vriendjes en vriendinnetjes te djenzen en te genieten. Pilsie in de hand, uitkijkend naar een soepele maaltijd en radicale avond vol avontuur bij die podia en hoekjes van Crotona Festival. Want zodra de zon onder ging, begon jij te schijnen.

Zonnestraaltje van ons: we willen je erbij hebben met al je pracht en glorie. ๐“๐ข๐œ๐ค๐ž๐ญ๐ฌ๐š๐ฅ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ• ๐Ÿ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐š๐ซ๐ข ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ—:๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฌ๐ก๐š๐ซ๐ฉ, we belonen vroege enthousiastelingen.
โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ

๐Ÿ’ฟ๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf ๐Ÿ• ๐Ÿ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐š๐ซ๐ข ๐Ÿ๐Ÿ—:๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ
Ticket verkopen? Doe het veilig via Ticketswap.

๐Ÿ’ฟ๐—–๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฎ ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฏ๐š๐ฅ
Datum: zaterdag 24 augustus 2024.
Tijd: 13:00 – 00:00
Locatie: NYMA Terrein, Winselingseweg 16, 6541 AK Nijmegen, Nederland.

Play Video

Tickets

Music

WE ARE CROTONA

Liefde voor raves, saamhorigheid en kwaliteitsmuziek om op te dansen. Dรกt is Crotona. ๐Ÿ’›

De tijd van pioniers, mensen die het anders wilde doen. Daarom brengt Crotona “Soepel Swingen en Radicaal Raven” terug. Disco & house in de breedste zin van het woord.

Spotify

Agenda

13/14/16/17/19 Juli 2024

23:00 - 04:00

BoulesBitesBar, Nijmegen

Zaterdag, 24 Augustus 2024

13:00 - 00:00

NYMA-terrein Nijmegen