Crotona community

Wij koesteren de liefde voor raves, saamhorigheid en kwaliteitsmuziek waar je je volledig in kunt verliezen. De geest van pioniers en diegenen die het anders willen doen, leeft voort in Crotona. Wij herintroduceren “Soepel Swingen en Radicaal Raven”, met disco & house in al hun pracht en variëteit.

Maar bij Crotona houdt het niet op bij de muziek. Onze community gaat verder dan een simpele WhatsApp-groep. Het is een familie van muziekliefhebbers die toegang krijgt tot backstage-passen, gezamenlijke uitstapjes, en nog zoveel meer. Het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed en ervaringen worden gedeeld, waar je deel kunt uitmaken van iets groters dan jezelf.

Als je echter liever aan de zijlijn blijft, kun je ook deel uitmaken van onze propaganda-nieuwsbrief. Hierin ontvang je altijd een week eerder het laatste nieuws over aankomende evenementen en alle updates met betrekking tot Crotona. Ongeacht hoe je ervoor kiest om betrokken te zijn, we nodigen je uit om deel uit te maken van onze bloeiende en gepassioneerde community.

Abonneer op onze Pre-register!

Wil jij als allereerste toegang krijgen tot pre-sale, op de hoogte blijven van Crotona pop-up parties en altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen? Abonneer je op onze pre-register mail!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.