Vrijdag, 15 Maart 2024

Crotona | Nijmegen x Doornroosje

23:00 - 06:00

@Doornroosje, Nijmegen

Roos belde net, had een wild idee voor een feestje. ‘De tent was niet soepel genoeg en kon wel wat radicalisering gebruiken op de dansvloer’. Alsof je de brandweer belt omdat je auto in de fik staat: dit is een roeping waarbij Crotona de boel komt redden.

Want, wanneer men belt uit de behoefte meer Soepel wilt Swingen en Radicaal wilt Raven, kunnen we niet anders dan de gehele karavaan mobiliseren om de klus te klaren.

Met grote, gepaste apetrots presenteren wij dan ook ons grootste indoor-festijn tot nu toe in dé club-parel van Nijmegen: Crotona XL in ‘almighty’ Doornroosje! Dit wordt niet alleen een feestje, dit wordt een nachtelijk avontuur met show van de bovenste plank: zoals gewend, maar dan niveautje ‘holy shitballs’. We trekken niet alleen alles uit de kast maar nemen de kast gewoon mee naar deze winterlijke escapade op wat ons betreft hét winter-event van het jaar.

Play Video

Tickets

Music

WE ARE CROTONA

Liefde voor raves, saamhorigheid en kwaliteitsmuziek om op te dansen. Dát is Crotona. 💛

De tijd van pioniers, mensen die het anders wilde doen. Daarom brengt Crotona “Soepel Swingen en Radicaal Raven” terug. Disco & house in de breedste zin van het woord.

Spotify

Agenda

13/14/16/17/19 Juli 2024

23:00 - 04:00

BoulesBitesBar, Nijmegen

Zaterdag, 24 Augustus 2024

13:00 - 00:00

NYMA-terrein Nijmegen