A personal note – Crotona

Zoals wellicht bekend: inmiddels varen we al een tijdje mee met Crotona. Onze trouwe hond-like bezoekers die er vanaf dag één bij zijn, hebben vast onze (tevergeefse) pogingen om het paradepaardje van Crotona – Crotona Festival – te organiseren meegekregen. Corona dit, gedoe met vergunningen dat. De filosofie ‘if it’s meant to be, it will be’ kon onderhand op ons lijf getatoeëerd worden. Overigens niet te vergelijken met een slap aftreksel van de gemiddelde RomCom, maar deze quote was gewoon de enige remedie om de pijn te verzachten van het annuleren van onze parel, want dit soort teleurstellingen wennen nooit.

Des te heftiger, in positieve zin, is dan ook het nieuws dat de wind 180 graden is gedraaid en vol in onze rug is beland. Want, na jaren van bevriezing in het festivalaanbod in Nijmegen, is er dit jaar een plekje ontstaan voor een nieuwe speler. Klap op de voorpeil: Crotona Festival is uitgekozen als waardige partij die dit plekje verdient. En wel op het meest iconische terrein wat deze prachtstad te bieden heeft: het Vasim-terrein. Je kunt je voorstellen dat er bij het schrijven van deze tekst menig kipje jaloers is op ons velletje.

Zonnestraaltje van ons: we willen je erbij hebben met al je pracht en glorie. And, lucky you: je hebt ons spelletje goed meegespeeld dus hebben we voor jou een pre-register plekje zodat je één dag eerder al toegang krijgt tot de early birds.

pre-register Crotona festival 2024

Toegang tot de early birds, 24 uur voor de reguliere verkoop.

"*" indicates required fields